diumenge, 30 de maig del 2010

3r Jove Campus de Recerca de la UdG

Sota el lema Aquest estiu la recerca no farà vacances, la Universitat de Girona (UdG) celebrarà el proper mes de juliol el Jove Campus de Recerca, una iniciativa que arriba a la seva tercera edició i que es durà a terme del 5 al 16 de juliol de 2010 en el nostre entorn universitari.


Amb aquesta iniciativa, la UdG pretén acostar els estudiants de Secundària (1r de Batxillerat, principalemnt, i 4t d'ESO) al món de la recerca amb el fi que el coneguin de ben a prop i puguin participar de la seva interessant i sempre trepidant dinàmica. En total, un màxim de 60 alumnes procedents de centres de la província de Girona i més enllà (englobant el radi d'acció de la UdG) participaran del Campus, el qual oferirà un intens programa amb xerrades, tallers, seminaris, sortides i estades en grups de recerca per tal de tenir un contacte directe amb els nostres investigadors i investigadores. Membres de la Càtedra de Cultura Científica i Comunicació Digital (C4D) formem part del Jove Campus en tasques de coordinació i comunicació 2.0.


Tal i com va passar amb la segona edició del Campus (2jcr09), l'estiu passat, el 3r Jove Campus de Recerca és present a la Internet i, concretament, a les xarxes socials més utilitzades pels joves. El bloc de l'any passat, així com la pàgina de Facebook, Twitter i el canal de youtube, els quals van ésser llocs de retrobament i interacció virtual (dinàmica purment 2.0) entre els organitzadors del campus i els estudiants, varen tenir un gran èxit durant el Jove Campus. Diàriament es penjaven cròniques de les activitats que realitzavem, les fotos, vídeos, material didàctic... es resolien enigmes i s'obrien debats... De la mateixa manera acabem de crear el bloc, la pàgina de Facebook, l'usuari de Twitter, el de Flickr, el correu electrònic i el canal de Youtube.

Imatge actual de la pàgina principal del bloc del 3jcr10.

L’objectiu del Jove Campus de Recerca és posar a l’abast de totes les ments inquietes i amb ganes d’aprendre aquells recursos que la Universitat pot oferir –humans i materials– de manera que aquests futurs universitaris s’introdueixin en el món de la investigació. A més, per a aquests estudiants, serà una bona ocasió per adquirir coneixements, eines i pautes per avançar en l’elaboració del seu treball de recerca.


Per més informació visiteu:















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada