dimarts, 16 de febrer del 2010

JPO 2010, UdG


Divendres vinent, dia 19 de febrer, la Universitat de Girona t'obre les portes per oferir-te la millor oferta per als teus futurs estudis universitaris.

Demà passat podràs gaudir de les activitats informatives que tindran lloc als 3 campus de la Universitat (Campus Barri Vell, Campus Centre, Campus Montilivi) així com a l'Escola de Realització Audiovisual i Multimèdia i a l'Escola Universitària de Fisioteràpia Garbí. Per consultar l'horari de les diverses activitats que tindran lloc a cada Facultat i Escola clica aquí.


Concretament a la Facultat de Ciències t'oferirem diverses activitats que començaran a 2/4 de 10 del matí i acabaran a 2/4 de 2. A més a més de les xerrades informatives de cadascun dels 4 graus que s'hi imparteixen (Biologia, Biotecnologia, Ciències Ambientals i Química) podràs gaudir de tallers relacionats amb aquestes disciplines científiques, com observacions microscòpiques de mostres biològiques o un taller de levitació per superconducció, visites guiades per la Facultat i molt més.


La UdG també obre les seves portes onlie, especialment per als joves preuniversitaris. Així pots descobrir la universitat mitjançant les xarxes socials i les diferents eines 2.0 on hi és present (Facebook, YouTube, Twitter,...). Per això la UdG ha creat el web 4u.udg.edu per descobrir-les, la UdG x tu!




Divendres 19 no et quedis a l'institut, vine a la Universitat!

No deixis que t'ho expliquin els teus companys, viu la UdG en 1a persona.



Infoirmació extra i entrades relacionades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada